2018'de yayınlanan dizide koronavirüsle ilgili dehşete düşüren sahne! "Ölüm oranını yükseltmek için..

67514 izlenme 14 Mart 2020
Reklamlar
Dünya koronavirüsle mücadeleye devam ederken akıl almaz bir dizi sahnesi ortaya çıktı. Güney Kore televizyonunda 2018 yılında yayınlanan My Screet Terrus dizisinde koronavirüs işlenmiş. Bir doktorla hasta yakını arasında geçen diyalogda yeni tip koronavirüsün genlerinin değiştirilerek insanları öldürmesi için bir silah olarak üretildiği anlatılıyor. İşte dehşete düşüren o sahnedeki doktor ve hasta yakının koronavirüs üzerine diyaloğu:

Doktor: Daha detaylı araştırmamız lazım ama mutasyona uğramış koronavirüsü gibi.

Hasta Yakını: Korona derken? MERS mi yani?

Doktor: MERS, SARS, yaygın grip hepsi aynı gen bilgisi ile aynı türe girer.  Korona virüsü solunum sitemine saldırır. 2015'teki MERS salgını sırasında ölüm oranı yüzde 20'nin üzerindeydi.

Hasta Yakını: Ama silah olarak kullanılacak kadar ciddi değil, değil mi?

Doktor: Az önce dediğim gibi mutasyona uğramış bir virüs. Biri ölüm oranını neredeyse yüzde 90'a çıkartmak için üzerinde oynamış.

Hasta Yakını: Yüzde 90'a mı?

Doktor: Ondan da vahimi koronavirüsünün 2 ila 14 günlük bir kuluçka dönemi var. Bu virüs doğrudan maruz kaldığı beş dakika içinde akciğerlere direkt saldırsın diye üretilmiş.

Hasta Yakını: Tedavisi var mı peki?

Doktor: Şu anda tedavi veya aşı mevcut değil. Geliştirilmesi zor

Bunlar da İlginizi Çekebilir

CHP'li Berberoğlu'na 25 yıl hapis cezası Yılan yuvasına dönen mezar kabir azabını hatırlattı (+18) NE YAPACAĞIMIZI KESTİREMİYORLAR,KORKULARI BÜYÜK CEM KÜÇÜK SÖZCÜ'NÜN KARİKATÜRÜNÜ SAVUNAN CAN ATAKLI'YI BÖYLE SUSTURDU!!