İşte muhalefetin 2021 skandalları.. Sosyal medyayı salladı..

1469 izlenme 31 Aralık 2021
Reklamlar
AK Parti Gençlik Kolları’nın sosyal medya hesaplarından paylaşılan videoda muhalefet partilerinin genel başkanlarının ve temsilcilerinin 2021 yılında tepki toplayan açıklamaları ve skandalları yer aldı.

CHP, İYİ Parti ve HDP’nin vatandaşlara karşı fiziki ve sözlü hakaretlerine yer verildi. Ayrıca yapılan paylaşım, CHP’nin resmi sosyal medya hesabından paylaştığı yeni yıl ile ilgili "Yeter ki yeter de" videosuna da göndermelerde bulunuyor.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan CHP’nin resmi Twitter hesabını etiketleyerek “2021 Z raporunuz” açıklamasıyla CHP’ye gönderme yaptı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

NİHAT DOĞAN CANLI YAYINDA EVETÇİLERİ İZMİRDE DENİZE DÖKERİZ DİYEN CHP'LİYİ BÖYLE REZİL ETTİ PKK’dan İdlib’e saldırı hazırlığı İşte Koray Aydın'ın FETÖ'nün Akşener'e destek verdiğini söylediği o açıklaması; Ölen DHKP-C’li için destek mesajları atan Karşıyaka Hakimi, kendini böyle savundu!